Hypotheekadviseur Nieuwegein

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Nieuwegein? Wij staan voor onafhankelijk en duidelijk advies. Dit doen wij door te adviseren in meer dan 30 geldverstekkers met een transparante aanpak naar onze klanten. 

Onafhankelijk

Als hypotheekadviseur in Nieuwegein adviseren wij vanuit bijna alle aanbieders waardoor wij volledig onafhankelijk kunnen adviseren. Altijd op maat op jouw situatie.

Duidelijk

Wij zijn vanaf het begin duidelijk over onze werkwijze en de kosten die wij daarvoor rekenen. Wij werken met een vast tarief zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk

Het complete traject doorloop je met één adviseur, waardoor je een persoonlijke aanpak krijgt van de hypotheekadviseur. Wij luisteren naar jouw wensen, zodat je een advies maat krijgt.

Hypotheekadviseur Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een woning in Nieuwegein of heb je wellicht al een woning gevonden waarop je een bod wilt uitbrengen? Dan is het tijd om een hypotheekadviseur in de arm te nemen. Een hypotheekadviseur in Nieuwegein inventariseert voor jou, wat je mogelijkheden voor een hypotheek zijn. De hypotheekadviseur berekend de maximale hypotheek en kijkt samen met jou naar welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Hierbij krijg je advies over de rentevaste periode en eventuele aanvullende hypotheekvoorwaarden. 

Hypotheekadvies Nieuwegein

Persoonlijk hypotheekadvies

Huis en Duidelijk hypotheken is een advieskantoor met een vestiging in Nieuwegein. Vanuit daar geven wij het advies voor hypotheken, verzekeringen en kredieten. Onze gesprekken zijn persoonlijk met interesse in jouw. Deze gesprekken kunnen zowel bij ons op kantoor als via video of bij jouw thuis plaatsvinden. Wij zijn actief in de regio van Houten, Nieuwegein en Utrecht. Dit doen wij als je in loondienst bent maar ook als ondernemer. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar je in jouw situatie terecht kan.

Als Hypotheekadviseur Nieuwegein zijn wij volledig onafhankelijk. Het voordeel daarvan is dat wij voor jou de beste keuze kunnen voorstellen uit het aanbod van ruim 30 geldverstrekkers. Waar een bank alleen zijn eigen hypotheken voorschrijft, voorzien wij je van onafhankelijk advies waardoor je in de meeste situaties beter uitkomt. Daarnaast staan wij als hypotheekadviseur in Nieuwegein voor een transparante en persoonlijke werkwijze. Vanaf het begin zijn wij duidelijk over de te maken kosten waardoor je nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast denken wij altijd volledig met je mee. We spreken van tevoren uitgebreid jouw situatie en wensen door en zoeken hierbij het best passend aanbod. 

Waarom kiezen voor Huis en Duidelijk Hypotheken als Hypotheekadviseur Nieuwegein?

Huis en Duidelijk Hypotheken - Meer dan alleen hypotheekadvies

Wij weten als geen ander dat er veel meer komt kijken bij het kopen van een woning dan alleen het kiezen van een hypotheek. Naast hypotheekadvies kun je daarom ook bij ons terecht voor de verzekeringen die komen kijken bij de aanschaf van een woning. Wij brengen, op basis van jouw situatie, voor je in kaart welke verzekeringen je kunt óf soms moet afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering of aan een woonhuisverzekering, vroeger ook wel de brandverzekering genoemd. 

Huizenmarkt in Nieuwegein

Nieuwegein is een gemeente met ruim 65.000 inwoners. Momenteel staan er zo’n 47 woningen te koop in Nieuwegein. Daardoor is de concurrentie op deze koopwoningen relatief groot. Een goede aankoopstrategie in afstemming met de makelaar is daarom van essentieel belang om een koopwoning te bemachtigen. Huis en Duidelijk helpt je graag bij het verkennen van de financiële mogelijkheden bij de aankoop van een woning in Nieuwegein. 

Hypotheken

Als hypotheekadviseur in Nieuwegein adviseren en helpen wij jou bij het tot stand komen van een passende hypotheek. Voor het aankopen van je woning, het verhogen of het oversluiten van de hypotheek.

Verzekeringen

Naast een hypotheek is het belangrijk je te verzekeren tegen bepaalde risico’s. Afhankelijk van je situatie bekijken we samen wat de risico’s zijn en welke verzekeringen passend zijn.

Kredieten

In sommige gevallen heb je behoefte aan een kleiner bedrag om te lenen en wil je dit ook snel terugbetalen. Dan sluit een krediet wellicht beter aan bij jouw situatie dan een hypotheek.

Over ons

Ik ben Henry Bos en financieel adviseur bij Huis & Duidelijk hypotheken. Vanuit mijn passie voor financiële vraagstukken help ik je om de best passende oplossing te realiseren. Ik doe dit met alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan in de financiële dienstverlening. Ik sta voor een transparant en eerlijk advies met een duidelijke onderbouwing. Bij mij weet je waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn.