Werkwijze

Wij werken op een transparante wijze en helpen je van A tot Z bij het aangaan van een dienst. We ontzorgen je waar dit voor jou nodig is. Onderstaand staan de stappen beschreven zoals we die samen zullen doorlopen. 

Stap 1 Kennismaking

In het eerste gesprek maken wij kennis met elkaar en horen wij graag jouw verhaal. Dit is namelijk de basis van het proces. 

Wij zullen vertellen wie wij zijn en waar wij voor staan, zodat je weet wat wij voor je kunnen betekenen. 

Ook zullen we oriënterend gaan kijken naar de mogelijkheden op basis van de wensen die je hebt aangegeven. Zo krijg je een beeld welke mogelijkheden je hebt om bijv. een woning te kopen. Dan kun je goed voorbereid een bod uitbrengen. 

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en op onze kosten. De koffie staat klaar!

Met de informatie uit ons kennismakingsgesprek kun je op zoek naar een geschikte woning. Heb je die gevonden? Dan kun je met een gerust hart een bod uitbrengen.

Is het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Of gaat je situatie niet over het kopen van een huis, maar wil je de hypotheek aanpassen? Dan is dit de volgende stap. 

Voor dit tweede gesprek zullen wij meer informatie opvragen om tot een goed advies te kunnen komen. In het gesprek gaan wij de informatie bespreken en vragen beantwoorden. Op basis van de feitelijke situatie bekijken we welke opties er zijn en wat jouw wensen hierin zijn. 

In deze stap zullen wij het onafhankelijk advies maken en aan jou overhandigen. Daarin kun je terugvinden wat je belangrijk vindt en wat wij daarom adviseren. Zo heb je een compleet beeld van het advies en kun je dit als naslagwerk gebruiken.

Nu duidelijk is welke producten er bij je passen is het zaak de producten te gaan aanvragen, bemiddelen wordt dit genoemd. Wij doen ons uiterste best om de producten zo snel mogelijk rond te hebben bij de betreffende maatschappij. Soms is het nodig dat daar nog informatie of actie van jou voor nodig is. Wij zullen je daarin begeleiden.

De producten zijn afgesloten? Gefeliciteerd, nu is alles rond! De informatie zal naar de notaris gestuurd worden zodat de overdracht plaats kan vinden. Tot die tijd blijven wij je ondersteunen.

Interesse in één van onze diensten?
Neem dan contact met mij op!